Η εταιρεία μας

ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΙ ΛΙΑΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΜΠΑΛΟΝΙΩΝ EFFECTS ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ DECOR


ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟ & ΒΑΛΚΑΝΙΑ


CASH & CARRY ΜΠΑΛΟΝΙΩΝ ΑΝΘΕΩΝ 45 111 43 ΑΘΗΝΑ - ΩΡΑΡΙΟ 8,00 - 17,00 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ  & ΣΑΒΒΑΤΟ 8,00 - 15,00


ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ E-SHOP ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!


 Μετά από πορεία 30 χρόνων περίπου στον χώρο των μπαλονιών μένουμε σταθερά σε μια από τις ηγετικές θέσεις της Ελληνικής αγοράς.
Εισάγουμε  και διαθέτουμε σε χονδρική και λιανική πώληση  ποιοτικά μπαλόνια, effects και είδη decor, 
Παρέχουμε τεχνογνωσία και τεχνική υποστήριξη περί της τέχνης των μπαλονιών με τα σεμινάριά μας καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς.
Εξακολουθούμε να κατέχουμε αναμφισβήτητα την πρώτη θέση στην εκτύπωση των διαφημιστικών μπαλονιών
Με το γνωστό σε όλους ζεστό χαμόγελο και συγκεντρωμένοι στον στόχο μας για άψογο service, είμαστε πρόθυμοι να εξυπηρετήσουμε κάθε πελάτη ξεχωριστά, ανάλογα με τις μικρές η μεγάλες ανάγκες του. Συνεχίζουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό, και ταυτόχρονα με την ανθρώπινη και φιλική σχέση σε προσωπικό επίπεδο. 
Η πληρέστερη γκάμα μπαλονιών στα Βαλκάνια,  όπως μπορεί να διαπιστώσει και ο καθένας εξερευνώντας τη σελίδα μας, ή επισκεπτόμενος το cash & carry.
Η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε μπαλόνια αξιώσεων στην Ελλάδα το 1990
Πρώτη τύπωσε ελληνικά μηνύματα και ευχές σε μπαλόνια Latex, όπως επίσης και έκανε μόδα τα μπαλόνια με τα ονόματα, και τώρα πια ελληνικά μηνύματα και σε foil.
Δημιούργησε το πρώτο cash and carry μπαλονιών στην Ελλάδα.
Πρώτη τύπωσε τα αυθεντικά σήματα όλων των μεγάλων ομάδων .
Είμαστε φυσικά  υπερήφανοι  την δημιουργία του μοναδικού ελληνικού εκπαιδευτικού φορέα στα μπαλόνια, τη «GREEK BALLOONS ACADEMY” που ιδρύθηκε από Ελληνες τεχνοκράτες , έχει ελληνική έμπνευση και βασίζεται στην ελληνική παράδοση.
Το τμήμα Marketing της εταιρείας, αφουγκράζεται, σέβεται και μελετά τις ανάγκες της αγοράς, με τελικό όραμα να έχει πάντα μια λύση στα μικρά η μεγάλα καθημερινά προβλήματα των πελατών – φίλων της.
Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και συνεχίζουμε ....................