25 LATEX 12'' HAPPY WOMENS DAY

25 LATEX 12'' HAPPY WOMENS DAY

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Περιγραφή

Μπαλόνια τυπωμένα 12'' 30cm Happy Women's day από 100% φυσικό βιοδιασπώμενο latex χωρίς νιτροσαμίνη κατασκευασμένα στην Ευρώπη.

 

Αυτός ο κωδικός διατίθεται σε σακούλα των 25 μπαλονιών 12'' σε διάφορα χρώματα.

 

Τα μπαλονια latex που υπάρχουν σε αυτήν τη συλλογή είναι 100% οικολογικά. Τα χρώματα και τα άλλα συστατικά των μπαλονιών είναι χωρίς νιτροσαμίνη και σύμφωνα με τις τελευταίες προδιαγραφές των διεθνών κανονισμών.

 

Ζητείστε μας να δείτε πιστοποιητικά ποιότητας.

 

Τα μπαλόνια latex της συλλογής μας θα τα βρείτε σε κλασικό σχήμα μπαλονιού, σε πιο σφαιρικό σχήμα, καθώς και σε καρδιές, μπαλόνια κατασκευής και άλλα σχήματα....

Επίσης τα μπαλόνια latex 12'' υπάρχουν και τυπωμένα με ονόματα και με πάρα πολλά όμορφα σχέδια και μηνύματα για κάθε περίσταση...

 

Τα μπαλόνια latex 12'' φουσκώνονται με αέρα ή με ήλιον. Για να τα  φουσκώσουμε με αέρα χρησιμοποιούμε μια απλή τρόμπα μπαλονιών ή μια ηλεκτρική για περισσότερη ευκολία και τα στολίζουμε ή τα προσφέρουμε επάνω σε ένα καλαμάκι στήριξης εύκολα, ή τα στολίζουμε στο χώρο όπως θέλουμε.

 

Αν φουσκώσουμε με ήλιον τα μπαλόνια latex των 12''  θα αιωρούνται γύρω στις 20 ώρες. Αν θέλουμε τα μπαλόνια μας να πετάνε για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα(1-2 εβδομάδες) θα πρέπει να τα μονώσουμε με HI Float. Ο όγκος ηλίου που χρειάζονται τα μπαλόνια είναι 0,02 m3 και η ανυψωτική ικανότητά τους 14 gr.

 

Τα κλασικά μπαλόνια latex της συλλογής μας θα τα βρείτε σε μεγέθη 5'', 10'', 12'',13'',18'', 24'', 30'' & 36''

 

Όταν πρόκειται να ελευθερώσουμε μπαλόνια φροντίζουμε να είναι μόνο latex , να έχουμε κόψει κοντές τις κορδέλες ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος να τυλιχτούν σε καλώδια ρεύματος.

 

    

  • Κωδικός Προϊόντος: 5201782179785
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο