LATEX 70CM IVOIR 1ΤΕΜ

LATEX 70CM IVOIR 1ΤΕΜ

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Περιγραφή

Μπαλονια ivory - ιβουάρ - σαμπανί - εκρού 24'' 60cm  σε φόρμα στρογγυλή, (τέλεια σφαίρα) από 100% φυσικό βιοδιασπώμενο latex χωρίς νιτροσαμίνη κατασκευασμένα στην Ευρώπη

 

Τα μπαλονια latex που υπάρχουν σε αυτήν τη συλλογή είναι 100% οικολογικά. Τα χρώματα και τα άλλα συστατικά των μπαλονιών είναι χωρίς νιτροσαμίνη και σύμφωνα με τις τελευταίες προδιαγραφές των διεθνών κανονισμών.

 

Ζητείστε μας να δείτε πιστοποιητικά ποιότητας.

 

Τα μπαλόνια latex της συλλογής μας θα τα βρείτε σε κλασικό σχήμα μπαλονιού, σε πιο σφαιρικό σχήμα, καθώς και σε καρδιές, μπαλόνια κατασκευής και άλλα σχήματα....

 

Τα μπαλόνια latex αυτού του μεγλεθους  φουσκώνονται με αέρα ή με ήλιον.

 

Αν φουσκώσουμε με ήλιον τα μπαλόνια latex 24''   θα αιωρούνται 3 έως 10 ημέρες. Αν θέλουμε τα μπαλόνια μας να πετάνε για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα(1 μήνα) θα πρέπει να τα μονώσουμε με HI Float.  Αντίστοιχα εάν τα φουσκώσουμε με αέρα θα μείνουν φουσκωμένα για μεγάλο χρονικό διάστημα.Ο όγκος ηλίου που χρειάζονται τα μπαλόνια είναι 0,20 m3 και η ανυψωτική ικανότητά τους 180 gr.

 

Τα κλασικά μπαλόνια latex της συλλογής μας θα τα βρείτε σε μεγέθη 5'', 10'', 12'',13'',18'', 24'', 30'' & 36''

 

Όταν πρόκειται να ελευθερώσουμε μπαλόνια φροντίζουμε να είναι μόνο latex , να έχουμε κόψει κοντές τις κορδέλες ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος να τυλιχτούν σε καλώδια ρεύματος.

 

Η τιμή αφορά μπαλόνια ξεφούσκωτα.

 

 

  • Κατασκευαστής: BELBAL BELGIUM
  • Κωδικός Προϊόντος: B25017
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο